Om julgransservice

Julen är en speciell tid på året och en verklig levande julgran gör julen ännu mer speciell. Det gör att ditt hem verkligen luktar jul och högtid. En riktig julgran är en tradition för de flesta familjer i Sverige och när du har provat kommer du aldrig att gå tillbaka till en konstgjord.

Den riktiga klippta julgranen utstrålar lukt och träkänsla som gör din jul till en tid att minnas. Bara lukten av våra julgranar gör att vi minns de goda juletiderna. Kvalitet är viktigt för oss.

Kvalitet sedan 1987
Som ledande julgransodlare och distributör av julgranar är vi stolta att erbjuda bästa kvalitet och pris på våra värdefulla träd. Vi känner våra kunders behov. Julgransservice har funnits sedan 1987 och var en av de första julgransodlarna i Halland. Vår Julmarknad finns på Gärdet, Stockholm.

Våra granar är alltid fräscha och eftersom du själv kan välja ditt eget träd blir du alltid nöjd med ditt val.

Vi är fast beslutna att leverera hög kvalitet i allt vi gör. Vår personal vet hur speciell julen är och vi är glada när du blir nöjd. Känn dig trygg, du får enastående produkter och tjänster.

Kom in i julstämningen i år och överraska din familj eller anställda med en riktig julgran från oss på Julgransservice.

Stort sortiment
Vi har inte bara julgranar, utan ett stort sortiment av juldekorationer, belysningar, kransar julkorgar, granris och mistlar.

Julmarknaden på Gärdet

Öppet alla dagar: 07.00 – 19.00
Från 11:e nov – 22:e dec

Från 07.00 – 16.00 23 dec